Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekWalter Ghidibaca: Minden jó, ha a vége rossz - Képzelt valoságshow orosz börtönben

-25%
Walter Ghidibaca: Minden jó, ha a vége rossz - Képzelt valoságshow orosz börtönben
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Walter Ghidibaca szerzője és hőse, pontosabban szenvedő alanya ennek a különös, időnként hátborzongatóan képtelen történetnek. 2006 végén újságíróként szánta rá magát a nagy kalandra, és végül újságtéma lett belőle...
Walter és társa Kolozsvárról indult útnak egy rozoga autóval Oroszország legtávolkeletibb csücskébe, Vlagyivosztokba. Úti dokumentumfilmet akartak készíteni, s mi tagadás, maguk is meglepődtek, hogy minden jól sikerült, és megérkeztek a célállomásra. A boldog visszaút azonban komor rémálommá vált. Repülővel siettek volna haza, de a várakozás feszült pillanataiban Walter azt találta mondani a seremetyevói repülőtéren a hátizsákja felől érdeklődő rendőrnek, hogy vigyázzon, bomba van benne.
Hanyagul odavetett kijelentése nyolc hónap börtönbe került... Walter azonban képtelen volt befogadni a valóságot, abban a tudatban élt, ő egy megrendezett valóságshow főszereplője lett. Várta-várta, hogy majd csak int a láthatatlan rendező: itt a jelenet vége. Minden apró momentumban jelet vélt felfedezni, hogy tartson ki, átverés az egész.
Regénye döbbenetes egyensúlyozás a normális létet az őrültségtől elválasztó ingoványos határon.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639973565
  Kiadó
  Geopen Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  404
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés