Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekWalter Isaacson: Innovátorok - Hogyan indította el egy csapat hacker, zseni és geek a digitális forradalmat

-25%
Walter Isaacson: Innovátorok - Hogyan indította el egy csapat hacker, zseni és geek a digitális forradalmat
4 900 Ft
Akció: 3 675 Ft3675
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A digitális kor valóban forradalom, vagy csak a korábbi ötletek továbbgondolása?
Sokan az egekig magasztalják a "magányos farkasként" bemutatott - vagy inkább misztifikált - feltalálókat, tudósokat, hackereket és vállalkozókat, pedig az elmúlt kétszáz év nagy találmányai leginkább csapatmunka eredményei. Ada Lovelace, Alan Turing, Neumann János, Bill Gates, Steve Wozniak, Steve Jobs, Tim Berners-Lee és Larry Page nagy tehetségek, sőt zsenik, akik rengeteg kiváló elmét inspiráltak és vontak be a munkájukba.
Ám az igazi innováció többnyire nem attól származott, aki kiagyalta az áttörést jelentő technológiát, hanem attól, aki hasznosan alkalmazta. A tudomány és művészet összekapcsolása révén nemcsak kortársak, hanem nemzedékek között is megvalósult az együttműködés, amelynek végső célja a gép és az ember szimbiózisa. Walter Isaacson, a bestseller Steve Jobs életrajzi kötet írója ezúttal az emberi zsenialitás és a kreativitás lebilincselő történetét meséli el.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633042984
  Kiadó
  HVG Könyvek
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  564
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés