Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekWalter Lübeck: Reiki - Ezotéria mindenkinek

-25%
Walter Lübeck: Reiki - Ezotéria mindenkinek
2 690 Ft
Akció: 2 018 Ft2018
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Walter Lübeck könyve alapos betekintést enged a re­ikierők felhasználási lehetőségeibe. Legyen szó akár önmagunk, akár mások gyógyításáról, egyéni vagy csoportos meditációról, vagy saját személyes fejlődé­sünkről - a reikivel mindez, és még sok más is lehet­séges.
A könyv számos gyakorlati útmutatást ad a reikierő­vel való egyre elmélyültebb találkozáshoz, fontos hát­tér-információkat közöl, és rengeteg ötlettel szolgál az alkalmazáshoz. Akik a reikierőt gyakran használják, például azért, hogy önmagukhoz közelebb kerüljenek vagy megnyíljanak a szeretet előtt, azok már a reiki-do útját, a gyógyító szeretet ösvényét járják.
A reiki használatához szükséges képességgel minden ember rendelkezik. Aki nyitott szemmel jár a termé­szetben és a világban, tudja, hogy érzéseit, viselkedé­sét éppúgy számos megmagyarázhatatlan, megfog­hatatlan hatás befolyásolja, mint testét, közérzetét és betegségeit. S ahhoz, hogy a reikit magunk vagy má­sok számára használhassuk, testünk és lelkünk bizo­nyos területeinek megnyitása szükséges. E megnyitás folyamatába most egy hagyományosan képzett reiki­mester avat be minket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635294442
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  230
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés