Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekWayne W. Dyer: A váltás (DVD-melléklettel) - Az ambíciótól az értelemig

-21%
Wayne W. Dyer: A váltás (DVD-melléklettel) - Az ambíciótól az értelemig
2 900 Ft
Akció: 2 291 Ft2291
Virtuális számla jóváírás: 29 Ft

Honnan jöttünk? Hova tartunk? Mi célja van létezésünknek? - teszi fel életünk legfontosabb kérdéseit a világ egyik legnagyobb spirituális tanítója, Dr. Wayne Dyer.

Éveken keresztül azzal foglalkoztam, hogy embereket - beleértve önmagamat is - segítettem a legmagasabb rendű képességeikhez és lehetőségeikhez való hozzáféréshez. Immár hetvenedszer kerülöm meg ebben az életemben a Napot, és ez idő alatt az egyetlen dolog, ami teljesen világossá vált számomra, hogy mindnyájan azt akarjuk, hogy az életünknek értelme és célja legyen. Ezzel a könyvvel arra szeretnék rávilágítani, mire van szükség a megvilágosodott tudatosság állapotának eléréséhez, ami aztán értelemmel és céllal tölti meg az életünket.

Van egy nagyszerű török mondás, amely tömören foglalja össze A Váltás (The Shift) lényegi üzenetét. Így hangzik: "Mindegy, milyen régóta jársz rossz úton. Fordulj vissza." Nem számít, milyen sokáig hagytuk, hogy a hamis önmagunk rossz úton vezessen. Egyszer rájövünk, hogy nem juttat el a cél és az értelem érzéséhez, úgyhogy beismerhetjük, hogy rossz úton járunk. A tudat, hogy az életünkből hiányzik az értelem, több mint elégséges bizonyítéka annak, hogy ideje visszafordulnunk.

A váltás - az ego elhagyása - nem az ambíció elvesztését jelenti, hanem azt, hogy az ambíciónk valami új dologra irányul. Elköteleződünk, hogy az egóra jellemző, soha véget nem érő igények és hamis ígéretek helyett olyan dolgokra alapozzuk az életünket, amelyek értelmet és célt adnak.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911571
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  112
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés