Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekWéber Anikó: Cseresznyeliget titka

-25%
Wéber Anikó: Cseresznyeliget titka
2 690 Ft
Akció: 2 018 Ft
Kezdete: 2019.03.01   Visszavonásig érvényes!

Kitti sokat van egyedül, és sokszor unatkozik: egy igazi kalandra vágyik! Folyton történeteket talál ki, álmodozik, de hiába: az osztálytársai közül senki sem értékeli a fantáziáját, és ő gyakran magára marad. Míg a többiek a lovastáborban vagy a tengerparton szelfiznek, ő a nagynénjénél, a világ legunalmasabb helyén, Cseresznyeligeten nyaral. De Kitti még Cseresznyeligetből is képes egy izgalmakkal teli mesevilágot teremteni - és a szomszéd gyerekekkel hirtelen egy igazi nyomozás kellős közepén találják magukat. Ráadásul közben talál magának egy legjobb barátnőt is.

A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9-12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük fiús és
lányos, magyar és külföldi, fantasy, kaland vagy éppen detektívregény - ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!

Abszolút legjobb barátnő
Abszolút nyár
Abszolút titok

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634104520
  Kiadó
  Pozsonyi Pagony
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  260 g/db