Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekWilliam Landay: Jacob védelmében

-20%
William Landay: Jacob védelmében
3 999 Ft
Akció: 3 190 Ft3190
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Andy Barber több mint húsz éve megyei helyettes kerületi ügyész. Köztiszteletben álló férfi, szorgalmas munkaerő és boldog családapa. Ám amikor sokkoló bűncselekmény történik a New England-i kisvárosban, ahol él, és Andy tizennégy éves fiát vádolják az osztálytársa meggyilkolásával, a férfit elvakítják az események.
Foggal-körömmel védi a fiát. Jacob váltig állítja, hogy ártatlan, és Andy hisz neki. Ez a kötelessége. Hiszen ő Jacob apja.
Közben egyre több terhelő bizonyíték és megdöbbentő titok bukkan napvilágra, és Andy házassága az összeomlás szélére kerül. A per egyre gyorsabban halad a fenyegető végkifejlet felé, és a válságos események tükrében az is kiderül, milyen kevéssé ismeri apa a fiát. Andy a saját lelkiismeretével is összeütközésbe kerül, hűség és becsület, igazság és hazugság, a mélyen eltemetett múlt és az elképzelhetetlen jövő között őrlődik.

William Landay tökéletes regénye egy válságba került családról szól - izgalmas, karakterközpontú krimi, s egyben lebilincselő történet bűntudatról, árulásról és arról, milyen félelmetes sebességgel tud félresiklani az életünk.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633733592
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  512
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés