Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Sabine Ebert: A bába titka

-21%
Sabine Ebert: A bába titka
3 900 Ft
Akció: 3 081 Ft3081
Virtuális számla jóváírás: 39 Ft

Marthe különleges tudás birtokosa, képes akár egy tekintetből, akár egy kéz érintéséből is olvasni. Gyógyít és bábaként dolgozik. Igy kerül fel egy vészterhes éjszakán a várba, ahol örököst várnak, fiút. Az egész falu jól tudja, hogy a kegyetlenkedéseiről hírhedt várúr nem kegyelmez a lánynak, ha gyermekének baja esik. A szülés elhúzódik, a sötét éjjel sikolyokkal és sírással terhes, a fiúcska halva születik. Marthénak menekülnie kell. Az őt üldöző katonák nem kevésbé könyörtelenek, mint gazdájuk, így a lány, hogy életét mentse, keletre tartó telepesek egy csoportjánál remél menedéket.
A menet vezetője Christian lovag, aki a nyomortól szabaduló parasztokkal együtt új földdarabot keres a letelepedéshez. A fiatal bába is velük lelne biztonságra, új otthonra, de amikor a lovaggal együtt Meissenbe ér, a megjelenése szörnyű, zavaros események lavináját indítja el. A végzeten csak egyvalaki változtathat: Christian lovag.

"A bába titka" a szerző többkötetes regényfolyamának első darabja, amelyen egyszerre találunk valós és kitalált szereplőket, fiktív sorsokat és történelmi tényeket. A kalandos sorozat egyben Freiburg városának történetét is bemutatja a 12. század második felében, Barbarossa Frigyes császár uralkodásának idején.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636434335
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  608
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés