Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekDan Millman: A békés harcos szent utazása - Az elveszett évek

-21%
Dan Millman: A békés harcos szent utazása - Az elveszett évek
3 290 Ft
Akció: 2 599 Ft2599
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Ez a mű a szerző korábbi könyvének A békés harcos útjának a folytatása de a legtöbb folytatástól eltérően nem ott kezdődik, ahol az előző véget ér. A korábbi misztikus-spirituális regény közepén Szókratész, az öreg benzinkutas tanítómester utazásra küldi Dant. Ez a könyv a tanulóút története. Dant Chia Mama, az idős hawaii sámánasszony vezeti, segítségével járja be az emberi gondolkodás, az emberré válás hét szintjét.

Négy évvel a Szókratésztől kapott képzés után Dan Millman - a tanultak dacára - szembesül kudarcaival, és csalódásai egyre gyarapodnak. Egész világa romokban hever, képtelen áthidalni a tudás és a cselekvés közötti látszólagos szakadékot. Dan világkörüli keresésre indul, hogy újra meglelje céljait. Felkutat a hawaii őserdőben egy sámánasszonyt, akit Szókratész korábban gyakran emlegetett. Chia Mama lesz a kapu Millman minden reménységéhez és félelméhez - és csak ő készítheti fel mindarra, ami következik.

Az árnyék és fény világában Dan belső próbákon megy keresztül, megrázó látomásokat tapasztal és feledhetetlen jellemekkel találkozik. A békés harcos útjára lép - a bölcsesség és a szeretet útjára. Szent utazása mindannyiunk szívét megvilágítja.

"Soha nem sejtettem, hogy egyszer meg kell majd tanulnom, hogyan kell élni, és hogy léteznek a világlátásnak olyan különleges szabályai és módszerei, amelyeket el kell sajátítanom, mielőtt egyszerű, boldog és elégedett életemre ráébredhetnék." (Dan Millman)

 

 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635291724
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  272
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Méret [mm]
  125 x 200 x 18
  Tömeg [kg]
  0,35
  Virtuális számla jóváírás
  33 Ft
Webáruház készítés