Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Matthew Reilly: A hat szent kő

-21%
Matthew Reilly: A hat szent kő
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Közeleg a világvége...
A halál hét csodája titkainak megfejtése még csak a kezdet volt.
A világ még mindig halálos veszedelemben van.

Jack West és hősökből álló bátor csapata számára most az jelenti a kihívást, hogy a hat mesebeli gyémántot szerte a világon a maga kijelölt helyére tegyék, mielőtt a globális pusztulás határideje elérkezik. Előbb azonban meg kell határozniuk a pontos földrajzi helyeket - hat ősi színhelyet, amelyek elhelyezkedésére a legendás hat szent kő vet fényt.
A hajsza során részük lesz egy félelmetes vonateltérítésben Kína legtávolabbi zugának hegyei közt... egy éjféli expedícióban, melynek során megfejtik Stonehenge titkait... egy eszeveszett üldözésben az egyiptomi sivatagban, kamionokkal, dzsipekkel és egy 747-essel... valamint egy félelmetes utazásban egy elfelejtett afrikai törzs sötét birodalmába...

Jacknek és barátainak a sebesen fogyatkozó idővel versenyt futva, mindössze az ókori filozófusok rejtvényeinek útmutatásait követve csapdákon, labirintusokon és halálos kelepcéken kell keresztülverekedniük magukat - tudván tudva, hogy ezúttal nem lehet, nem szabad kudarcot vallaniuk, és nem is fognak.

A küldetés hihetetlen. A kudarc következményei beláthatatlanok. A befejezés elképzelhetetlen.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636894030
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  572
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés