Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


A játszmák világa - Felfedezések a tranzakcióanalízis tájain

-21%
A játszmák világa - Felfedezések a tranzakcióanalízis tájain
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757

Eric Berne, a világszerte ismert és népszerű "Emberi játszmák" című könyv szerzője, a tranzakcióanalitikus (röviden TA) irányzat megteremtője olyan "pszichológiáról álmodott, amely mindenkié". Gondolatrendszere rávilágít, hogy problémáink rendezésében, életünk kormányzásában felelősen részt vállalhatunk, kezünkbe vehetjük sorsunk alakítását.
A "Játszmák nélkül" sorozat Eric Berne magyar követőinek munkája, a TA gyakorlatával foglalkozó tanulmányok gyűjteménye: hazai pszichológusok tevékenységét mutatja be esetekkel gazdagon illusztrálva a közönség és a szakma számára.
A fogalmi bevezetést adó jelen kötet külön érdekessége, hogy "Hétköznapi játszmáink" címmel tartalmaz egy olvasókönyvet, amely mindannyiunk által jól ismert játszmák elemzésével érzékletesen mutatja meg, miképpen hasznosítható a TA életünk eseményeinek megértéséhez és megváltoztatásához.
Haszonnal forgathatják mindazok, akik szülőként, vagy gyermekként, vezetőként vagy beosztottként, barátként és partnerként jobban meg szeretnék ismerni és érteni önmagukat, illetve társaikat, és hozzáértően kívánják rendezni a kapcsolataikban felmerülő nehézségeket.
A kötet kézikönyvként is szolgálhat minden szakember munkájához, aki hivatása révén foglalkozik az emberi kapcsolatokkal, és eredményesen, felelősen kíván segíteni a hozzá fordulóknak a kívánt változások elérésében.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639365988
  Kiadó
  Háttér Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  380
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  730 g/db
Webáruház készítés