Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Anthony Capella: A kávék költője - Kaland, szerelem és rengeteg kávé

-21%
Anthony Capella: A kávék költője - Kaland, szerelem és rengeteg kávé
3 990 Ft
Akció: 3 152 Ft3152
Virtuális számla jóváírás: 40 Ft

London, 1896. Robert Wallis pénztelen és gondtalan világfi. Amikor egyéb bevételi lehetőség híján Samuel Pinker londoni kávénagykereskedő szolgálatába áll, nem sejti, hogy élete egyszer és mindenkorra megváltozik. A költői babérokról csak álmodó, de a szavakkal jól bánó fiatalembertől azt várják, hogy Pinker lányával, a szenvedélyes Emilyvel együttműködve fogalmazza meg és kategorizálja a különböző kávék ízeit.
Ez a váratlan feladat átfogó érzéki, érzelmi és - az események alakulása folytán - tényleges utazásra indítja hősünket, melynek során a kávék költője a kávé különböző ízei mellett mindenekelőtt önmagát fedezi fel.

Anthony Capella az afrikai Ugandában született 1962-ben. Első regénye, a "Szerelem étke" 19 nyelven jelent meg, egyebek közt magyarul is. A "Kávék költője" elsöprő, érzéki, két évtizeden és három kontinensen át kanyargó szerelmi történet, egzotikus és feledhetetlen érzékek lakomája. A szerző írásai elválaszthatatlanok a gasztronómiától, regényeit áthatja a kulinária és az azzal összefonódó érzékiség.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639973589
  Kiadó
  Geopen Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  552
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  370 g/db
Webáruház készítés