Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekA kedves gondok ünnepe - Karácsonyi antológia

-25%
A kedves gondok ünnepe - Karácsonyi antológia
2 400 Ft
Akció: 1 800 Ft1800
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Móra Ferenc nevezi találóan kedves gondok ünnepének a karácsonyt a kötet címadó novellájában. Ez és a többi karácsonyi elbeszélés egyedülálló ünnepi utazásra hívja az olvasót térben és időben. A minőségi olvasmányélményre olyan klasszikus magyar írónevek jelentenek még garanciát, mint Babits Mihály, Krúdy Gyula, Tömörkény István, Harsányi Zsolt, Surányi Miklós vagy Ady Endre.

Neves íróinkkal együtt gondolkodhatunk és mosolyoghatunk azon, milyen nehéz dolga lehetett már a kőkori férfinak is megfelelő ajándékkal meglepni asszonyát, megidézhetjük Mátyás király karácsonyát, tanúi lehetünk egy igazi katonakarácsonynak, de olvashatunk többek között háborgó tengeren, afrikai faluban, díszes palotában vagy éppen kocsmában megünnepelt karácsonyról is.

A legkülönbözőbb korokban és helyeken játszódnak a történetek, melyek közös pontja a Karácsony, és mindaz, amit ez az ünnep jelenthet: békesség, boldogság, remény és szeretet, "szelíd könnyek folyása, a mosoly bensősége, jámborság, hit, hagyomány, családiasság - mindaz, amiben hinni szeretünk, és amiben hinni jó."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632671260
  Kiadó
  Lazi Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés