Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCayla Kluver: A legenda fogságában

-21%
Cayla Kluver: A legenda fogságában
3 990 Ft
Akció: 3 150 Ft3150
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

A vérző Hold örökösei folytatása.

A történet folytatásában Alera hercegnő apja parancsára feleségül megy az arrogáns Steldorhoz, akiből jó király válik. Ifjú ara, nagy hatalmú királynő, és mégis rettenetesen boldogtalan: még mindig országa esküdt ellenségébe, a cokyri fiúba, Narianba szerelmes.
A prófécia szerint ez a cokyri fiú fogja elpusztítani Hytanicát. Ezért, és mert annyira szereti Alerát, hogy nem bírja más karjaiban látni, Narian elhagyja a királyságot. Hazájában elfogják, tömlöcbe vetik és megkínozzák. A háború a két királyság között ismét kiújul.
Alera királynőnek meg kell tanulnia erősnek mutatkozni, bátorítani a népet, megvédeni a családját és a barátait. Amikor a cokyrik elözönlik az országot, a királyi család a hegyekbe menekül. Steldor súlyosan megsebesül, és hogy megmentsék alattvalóikat, a királyi pár kénytelen tárgyalni a gonosz hadúrral. A találkozásra Alerának kell elmennie, és nemcsak a hadúrral, hanem Neirannal is találkozik. Fény derül a cokyrik varázslatos erejének titkára, és magyarázatot kapunk arra is, hogy mi történt Londonnal, Alera testőrével és hű barátjával.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632931739
  Kiadó
  Athenaeum Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  456
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés