Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Ta-mia Sansa: A menekülés éve - Gender krónikák I.

-21%
Ta-mia Sansa: A menekülés éve - Gender krónikák I.
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

A XXII. században az emberiség több álma is valóra válik: létrejön az Egyesült Országok Szövetsége, amely a világ összes államát egységbe tömöríti, és megtörténik a kapcsolatfelvétel egy értelmes idegen fajjal is. Úgy tűnik, az emberiség beléphet az aranykorba, de ez csak a látszat. A Szövetséget üzleti érdekek kusza hálója szövi át, és a vezetők legtöbbjének egyetlen célja van: mindenkit engedelmes bábbá formálni.
Ebben a világban éli a gazdag, unatkozó feleségek felszínes mindennapjait Sandra Manul, akiről csak kevesen tudják, hogy valójában a múltja elől keresett menedéket a magas rangú Ítélő, James mellett. Miközben az árnyak, amelyek elől elfutott, utolérik, olyan döntéseket kell meghoznia, amelyek nem csak a saját, hanem az egész emberiség sorsát megváltoztatják.

A Gender krónikák első kötete, "A menekülés éve" bevezető egy olyan világba, ahol a hagyományos nemi szerepek és az egyensúlyi társadalom ütközik össze egymással - mindez pedig egy olyan jövőben történik, amely akár könnyen valósággá is válhat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155314520
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  376
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés