Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGörög Ibolya: A nyilvánosság kelepcéi - Protokolltanácsok mindenkinek, akit több mint száz ember ismer: politikusoknak, bankigazgatóknak, menedzsereknek, szónokoknak, sajtósoknak.

-25%
Görög Ibolya: A nyilvánosság kelepcéi - Protokolltanácsok mindenkinek, akit több mint száz ember ismer: politikusoknak, bankigazgatóknak, menedzsereknek, szónokoknak, sajtósoknak.
2 980 Ft
Akció: 2 235 Ft2235
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Akit több mint száz ember ismer, az annyit ér, amennyit ezek az - ismert-ismeretlen - ismerősök tartanak felőle. Ő ilyen vagy olyan: mindig, ahogyan vélekednek róla. Ha ez az illető magánember, a probléma nem is annyira érdekes, még kevésbé publikus; viszont ha a "köz"-ből (vagy szimpatikusabban a "köz"-nek) él, a kenyerét a népszerűségével keresi.
Görög Ibolya a megszokott lehengerlő stílusában ad tanácsot a Hatalomban, illetve a Hatalom közelében élőknek, a hivatalból nyilatkozóknak és az újságíróknak (a hivatalból közvetítőknek), a közszereplőknek és házastársaiknak - akik a "köz"-t és a "szereplést" elszenvedni kénytelenek.
Amit az olvasó a kezében tart, a régen várt harmadik könyv. A trilógia (Protokoll - az életem, Mindennapi maceráink, A nyilvánosság kelepcéi) ezzel a kötettel lett teljes. Akik érdeklődő figyelemmel forgatták az első kötetet, amelyben a szerző a Miniszterelnöki Hivatalban protokollfőnökként megélt tapasztalatait adta közre, és a másodikat, amely a hétköznapok viselkedéskultúrájában mutatott utat, az most sem fog csalódni.
Sőt, a "hivatalból olvasókat" pótfejezet igazítja el az Európai Unió protokolljában. A kötet függeléke az 1986-os sajtóról szóló törvény mellett a Visegrádi Irányelveknek is helyet ad; ez a magyar rádiós és televíziós újságírók etikai kódexe, amely a BBC együttműködésével jött létre.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639471481
  Kiadó
  Athenaeum 2000 Kiadó
  Kiadás éve
  2004
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés