Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekIny Lorentz: A szajha lánya

-25%
Iny Lorentz: A szajha lánya
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Trudi - Michel Adler és Marie legidősebb lánya - ifjú hajadonná cseperedett. A büszke és önfejű lány leghőbb vágya, hogy hozzámehessen szerelméhez, Georg von Gressingenhez.
Ám barátnője esküvőjén szörnyű dolog történik: apját, Michelt orvul meggyilkolják. Trudi meg van győződve arról, hogy egy zsoldosvezér a tettes, de nem tudják a férfira bizonyítani a gyilkosságot.
A család rettenetes helyzetbe kerül, mindazok, akik korábban szövetségeseik voltak, ellenük fordulnak. Marie-nak, életében nem először, egyedül kell felvennie a harcot a világgal, szomszédaival és a hercegérsekkel szemben kell megvédenie családját, vagyonát és otthonát. Egyedül Frigyes király segítségére számíthatnak, ezért Trudi elhatározza, hogy titokban elutazik az uralkodóhoz, és megkéri, védje meg őket kapzsi szomszédaiktól. A viszontagságos utazás során a lány találkozik a gyűlölt zsoldosvezérrel, és talán épp ez a férfi lehet végül segítségére terve végrehajtásában...
Iny Lorentz regényfolyamának ("A szajha", "A várúrnő", "A hagyaték") e darabjában az 1440-es évek Frankföldjének néhol komor és kegyetlen, néhol nemes és szeretetteli világába repíti az olvasót. Az ezt követő kötetben ("A bűn lányai") Marie fia, Falko története bontakozik ki előttünk.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636434168
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  632
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés