Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekIrvin D. Yalom: A terápia ajándéka - Műhelytitkok

-21%
Irvin D. Yalom: A terápia ajándéka - Műhelytitkok
3 500 Ft
Akció: 2 765 Ft2765
Kezdete: 2017.04.07   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Irvin D. Yalom negyvenöt évnyi praktizálás után összegyűjtötte leghasznosabbnak bizonyult terápiás módszereit, hogy ekképp járuljon hozzá pályakezdő kollégái szakmai fejlődéséhez. Nyíltan és szinte zavarba ejtően tárja elénk saját kétségeit, botladozásait éppúgy, mint briliáns megoldásait. Eszmefuttatásai a laikus olvasó számára is érthetőek, sok az esetleírás, a gyakorlati tanács.
Az írásokon átsüt emberszeretete, empátiája, toleranciája, hitelessége és bölcsessége. A legkényesebb kérdésektől sem zárkózik el; saját haláláról vagy az élet értelméről ugyanolyan tárgyilagosan ír, mint a páciens és terapeuta kapcsolatának buktatóiról vagy a szexuális kapcsolat létesítésének tilalmáról. A sokat tanult és sokat megélt terapeuta lényegesen többet enged meg magának a páciens-terapeuta viszonyban, mint tapasztalatlanabb kollégái. Laza és magabiztos, dörzsölt és érzékeny. Tanácsait pácienseknek és terapeutáknak egyaránt érdemes megfontolni.

Irvin D. Yalom (1931) orosz zsidó bevándorló szülők gyermekeként született Washingtonban. A Stanford Egyetem pszichiátriaprofesszora, író.
A fikciót, filozófiát és pszichoterápiát ötvöző regényei, "A Schopenhauer-terápia" és az "Amikor Nietzsche sírt" világszerte több millió példányban keltek el, és ismertté tették a magyar olvasóközönség számára is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635309696
  Kiadó
  Park Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  312
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés