Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJeff Abbott: Adrenalin

-25%
Jeff Abbott: Adrenalin
2 940 Ft
Akció: 2 205 Ft2205
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Sam Capra álmodni sem tudna magának boldogabb életet. A CIA nagy jövő előtt álló, fiatal ügynökeként Londonban dolgozik. Feleségével, Lucyvel első gyermeküket várják, van egy csodálatos otthonuk, és halálosan szerelmesek egymásba. Mindenük megvan - hogy aztán egyetlen pillanat alatt mindent elveszítsenek...
Egy napsütötte őszi reggelen az idillinek tetsző londoni hétköznapok váratlan fordulatot vesznek: Lucyt elrabolják, a fiatal ügynök pedig egy véres merénylet első számú gyanúsítottjává válik a CIA szemében. Miután sikerül megszöknie, Sam az idővel versenyt futva próbálja megmenteni elrabolt feleségét. Ám nincs könnyű dolga. Ahhoz, hogy közelebb tudjon férkőzni titokzatos és könyörtelen ellenségéhez, be kell épülnie egy nemzetközi bűnszervezetbe. Sam hamarosan rájön, hogy mindaz, ami történt, csupán a kezdete volt egy ördögi tervnek, és nincs más választása, hőssé kell válnia, ha meg akarja akadályozni, hogy ártatlan emberek tucatjai haljanak meg.

Jeff Abbott számos díjat nyert krimijeivel, az akció-thriller műfaj nagymesterének tartják. A világszerte milliós példányszámban elkelt "Adrenalin" a tizenkettedik regénye és egyben a Sam Capra-sorozat első kötete.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155235504
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  370
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés