Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Charles Martin: Ahol a folyó véget ér

-21%
Charles Martin: Ahol a folyó véget ér
3 500 Ft
Akció: 2 765 Ft2765

Egy férfi evez a St. Marys folyón, hátul a kenujában egy nő fekszik. Tíz éve házasok, mindennél jobban szeretik egymást, és most az asszony súlyos beteg.
Doss és Abbie sorsa véletlenül keresztezte egymást. A fiú apátlanul, nehéz körülmények között nőtt fel a St. Marys folyó mentén, az amerikai Georgia államban. Nappalonként pincérként küzdött a megélhetésért, míg éjszakánként a szívében kavargó képeket festette vászonra. A lány Dél-Karolina állam legbefolyásosabb szenátorának a lánya, kivételezett életet élt, szépségét kihasználva modellként járta a világot.
Most, ahogy a folyón csordogálnak lefelé, Abbie tízes listáját igyekeznek teljesíteni - tíz kívánság vár megvalósításra, mielőtt elveszítik a harcot a betegséggel szemben. A reggeli folyó párájában, a napsütésben villogó tükörképeket szétszakítva, az alkony festette fények fölött siklik hajójuk az óceán felé, hogy Doss valóra válthassa Abbie utolsó álmait. Az utazás szerelemmel és szeretettel teli pillanataiban ez a két ember, akik képtelenek a másik nélkül élni, szembenéznek múlttal és jövővel...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636432263
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés