Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFalusi Márton: Albérleti fordulónap

-25%
Falusi Márton: Albérleti fordulónap
2 900 Ft
Akció: 2 180 Ft2180
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Falusi Márton tabudöngető - de hisz alig van már tabu! - költészete, merészsége és üdesége, ha eljutna a fiatalokhoz, sok olvasót szerezne. A civilizáció legújabb áldott vagy áldatlan vívmányai, a hivatalnak packázásai, a hétköznapi gondok szorítása telítődik költészettel soraiban. Folytonos szorítás és lebegtetés a verse, mint egy jól megtervezett akrobatamutatvány. Szorítunk, le ne essen a költő, mert nincs védőháló, ha leesik...
Mint a címből is sejthetjük, albérletről albérletre száll a lélek, költözik a test. Otthonossága magában foglalja a város és a lélek hajléktalanjait is. Tud róluk, mert sorsukat hordozza, aki nyitott szemmel és szívvel jár e tájon. S mert tud, sorain átszitál a részvét...
A kötet rendezője, vezérélménye a szerelem. A mindennapi küzdelmek, a sárga csekkek, villanykikapcsolások, multikulturális zaklatások ellenére a szerelem megmaradhat.
A makacs tényektől indul, és a fantasztikumig emelkedik néha, mintha egy nappali lidércnyomás röpítené a fellegekig a nem akármilyen kultúrát és intelligenciát bíró költőt. Rendkívüli tudása nem nehezedik a versekre, szinte röpíti a sorokat, sokszor azonban a vers végére érve vissza kell lapozni az elejére. Nem rosszallással tesszük, hanem újra vágyunk az élményre. Nem akármilyen pillanat a rosszabbnál rosszabb, unalmas versek idején." (Tóth Erzsébet)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633320310
  Kiadó
  Nap Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  140
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés