Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSchneider Imre - Sebők Béla - Harangi Ferenc: Atopiás dermatitis - Klinikai tünetek - Kórtan - Gyógykezelés

-5%
Schneider Imre - Sebők Béla - Harangi Ferenc: Atopiás dermatitis - Klinikai tünetek - Kórtan - Gyógykezelés
8 400 Ft
Akció: 7 980 Ft7980
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Az atopiás dermatitis (AD) az idült és ismétlődő jellegű bőrbetegségek egyik leggyakoribb formája, amelynek kiváltásában a genetikai tényezők mellett többek között a környezeti hatásoknak, az allergéneknek, a civilizációs ártalmaknak és az egyéni érzékenységnek mind jelentős szerepük van. Ez az egyik valószínű magyarázata annak, hogy a megbetegedés világszerte mind gyakrabban fordul elő.
A könyv első kiadásának fogadtatása, a nagy érdeklődés, a pozitív visszajelzések megerősítették a szerzőknek azt az elhatározását, hogy másodszorra is publikálják munkájukat. Tették ezt úgy, hogy ezen új kiadásban még részletesebben írják le a kórkép klinikumának sokszínűségét, lényegesen több színes ábrát közölnek, ismertetik a szélesebb körű tudományos eredményeket, még több terápiás vonatkozást sorakoztatnak fel és természetesen az első kiadás óta eltelt idő függvényében az adatok frissítése is megtörtént.
A kórkép egyre nagyobb jelentősége miatt a könyv anyagához három nagyobb önálló fejezetet illesztettek: "Immundeficiencia és atopiás dermatitis", "Az AD differenciáldiagnosztikája" és "A gyermekkori AD családra gyakorolt hatása és költségvonzata". Külön jelentősége van a differenciáldiagnosztikai résznek, mivel az AD igen gyakran jelent elkülönítési nehézséget más eredetű dermatózisoktól; ebben a fejezetben erre hívják fel a figyelmet a szerzők.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632261577
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  596
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés