Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Agatha Christie: Az alibi

-21%
Agatha Christie: Az alibi
2 200 Ft
Akció: 1 738 Ft1738
Virtuális számla jóváírás: 22 Ft

Mrs. Argyle-t, a dúsgazdag, jótékony hölgyet, három leány és két fiú örökbe fogadó anyját holtan találják a nappalijában. Valaki piszkavassal szétverte a fejét.
A rendőrség úgy véli, tudja, ki a tettes. Letartóztatják az egyik mostohafiút, Jackót, aki ellen vannak bizonyítékok - s akinek volna alibije, csakhogy az úrvezető, aki a gyilkosság időpontjában felvette a kocsijába, nem kerül elő. Jackót elítélik, és meghal a börtönben.
Eltelik két esztendő. Dr. Calgary, a sarkkutató hazatér Angliába. Régi újságokat lapozva megdöbbentő hírre bukkan. Feltámadnak benne az emlékek. Két évvel azelőtti balesete, az amnézia - tennie kell valamit.
Dr. Calgary biztos benne, hogy a rendőrség tévedett. Cselekszik. Jackót törvényileg rehabilitálják. De a család nehezen elnyert békéje odavan. Mert ha nem Jacko, a fekete bárány a gyilkos, akkor ki? Csak a közvetlen környezet valamelyik tagja követhette el a szörnyű tettet. De kicsoda? A szelíd, tudós férj? A ragaszkodó, fiatal titkárnő? A cseléd? A lányok? A másik fiú?
Még egy gyilkosságba és egy gyilkossági kísérletbe kerül, míg dr. Calgary levezekli - vétkét -, és bravúros amatőr nyomozással felgöngyölíti az eredeti és az új bűnügyeket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630789691
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  300
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés