Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCsurka Gergely: Az edzőfejedelem - Kiss László aranypályája - hat olimpiai, három világ- és tizennyolc Európa-bajnoki cím mestere

-25%
Csurka Gergely: Az edzőfejedelem - Kiss László aranypályája - hat olimpiai, három világ- és tizennyolc Európa-bajnoki cím mestere
2 890 Ft
Akció: 2 170 Ft2170
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Laci bát szerettük, még akkor is, amikor az edzéseken hajtott minket, és akkor is, amikor az edzőtáborban kikérdezte a leckét. Márpedig ha szeretsz valakit, akkor elfogadsz tőle mindent, csinálhat bármit, az jó. Neki valahogy az egész lényéből végtelenül pozitív energia áradt, hiába volt szigorú az edzésen, előtte-utána lehetett vele beszélni, hülyéskedni, viccelődni. Ember volt." (Egerszegi Krisztina, ötszörös olimpiai bajnok)

"Megcsináltam, mindent betartottam, megnyertem - és ő volt az, aki elsőként várt, akire maximálisan számíthattam, aki végig fogta a kezem... És akkor mindkettőnkön úrrá lett egy nagyon mély zokogás... Azt hiszem, ilyen a beteljesedés." (Kovács Ági, olimpiai bajnok)

"A siker titka a személy, a karizma. Széchy jó edző volt, sikeres, ám sokkal több volt körülötte a misztikum - az úszással kapcsolatos tudásanyag és tapasztalat tekintetében Lacival senki sem versenyezhet." (Turi György, a Köér utcai "örökös")

"Nála a víz az úr. Áthatja minden gondolatát. Igazán az uszodában ébred, él és hal. Sok-sok évtized óta." (Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789637714429
  Kiadó
  Ringier Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  272
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés