Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAmanda Quick: Az Égő Lámpa - Amanda Quick Álomfény-trilógiájának második könyve

-25%
Amanda Quick: Az Égő Lámpa - Amanda Quick Álomfény-trilógiájának második könyve
1 650 Ft
Akció: 1 240 Ft1240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Az Álomfény-trilógia egy több nemzedéket sújtó családi átok története. Második könyve a késő viktoriánus korba röpíti vissza a kedves Olvasót.

Adelaide Pyne semmilyen eszköztől nem riad vissza, ha bordélyházakban fogva tartott fiatal lányok megmentéséről van szó, ténykedésével azonban magára vonja a londoni alvilág haragját. Így aztán nem habozik szövetséget kötni Griffin Winterssel, aki ugyan nem makulátlan hírű úriember, de rendkívül hatékony segítőtárs, ráadásul ellenállhatatlanul vonzó férfi.
A hallucinációktól és rémálmoktól szenvedő Griffin Winters szentül meg van győződve róla, hogy hatalmába kerítette a Winters-átok. Tudja, hogy ha nem akar dühöngő őrültként, szörnyű kínok közepette meghalni, meg kell találnia az Égő Lámpát - és a nőt, aki képes arra, hogy a lámpa erejének segítségével visszafordítsa a folyamatot. Amikor találkozik a titokzatos Adelaide Pyne-nal, még nem sejti, milyen szoros kötelék fűzi össze kettőjük sorsát: az Égő Lámpa ugyanis Adelaide birtokában van.
Adelaide és Griffin működésbe hozzák a lámpába zárt viharos erejű energiákat, miközben a mindent elsöprő, izzó szenvedély ellenállhatatlanul sodorja őket egymás karjaiba...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632032368
  Kiadó
  Maecenas Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  344
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés