Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRambala Éva: Az erőszakmentes kommunikáció alapjai

-25%
Rambala Éva: Az erőszakmentes kommunikáció alapjai
1 290 Ft
Akció: 970 Ft970
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

"Remélem, ez a kis kötet Téged is inspirál, hogy elindulj vagy tovább haladj ezen a számomra olyan csodálatos úton, amelynek sokat köszönhetek.
Miről is szól ez az út? Annak a szándéknak az erősítéséről, hogy egyre több helyzetben minden érintett fél megelégedésére keressek megoldást, a szívből jövő őszinteségen és az empatikus hallgatáson keresztül.
Ezen az úton járva sokat tanultam arról, miként tudok úgy kiállni magamért, hogy közben a körülöttem élők felé is igyekszem egyértelműen kifejezni: számomra az ő jóllétük is fontos. Az egyik legnagyobb felfedezésem annak tudatosítása volt, hogy amikor nem gondoskodom önmagamról, akkor az erőszakot terjesztem a földön, hiszen nem teszek meg mindent egy emberért.
Kérdezheted: nem önzés ez? Szerintem nem. Ha csak önmagamra figyelek, akkor nem fogok sok szeretetet, közelséget, melegséget megélni az életemben. Ám ha először önmagamra figyelek, majd a többiekre, az egy kicsit hasonlít arra, amit a repülőgépen felszálláskor tanítanak nekünk. Először önmagamnak teszem fel az oxigénmaszkot, ezután szükség esetén segítek a mellettem ülőnek is.

Ehhez kívánok neked kitartást és sok sikert!" (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638941978
  Kiadó
  Kulcslyuk Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  112
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  150 g/db
Webáruház készítés