Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Az utolsó világ - Science fiction antológia

-21%
Az utolsó világ - Science fiction antológia
2 998 Ft
Akció: 2 368 Ft2368
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

A Régi Birodalom vezetői évezredeken át uralták az emberi világokat. Ám a Krisztus utáni hétezres években a Földdel és a földközeli gyarmatokkal vívott kétszáz éves háború meg­ren­dítette a birodalmi gazdaságot, s elerőtlenítette a növekedés és fejlődés tendenciáit.
Alig pár évvel a végső konkordátum aláírása után elmé­lyültek az utánpótlási gondok, elmaradtak az élelmiszer-szállítmányok, csökkent a kereskedelem, és erőre kaptak az űrbéli kalandorok, banditák. Már nem lehetett elkerülni az összeomlást. A csillagközi kereskedelem megszűnése után a gyarmatbolygókon erősödni kezdtek a szociális problémák, megindult a harc a túlélésért, nehezebbé vált a megélhetés. Az embereket egyszerre tizedelték az idegen bolygók hibrid fajai és a belháborúk, az egyre durvább kábítószerek, járványok. Így történt, hogy a Krisztus utáni tízezres évekre lassan eltűntek az emberi települések az Univerzum csillagrend­sze­rei­ből, kivéve egyetlen planétát... amelynek még neve sem volt. Kegyetlen világ volt ez, zsúfolt a furcsa vadállatoktól, a za­var­ba ejtően értelmes robotoktól, s a megmaradtak a túlélésért harcolva már nem is tudták, hogy voltaképp ők az utolsó emberek...

Peter Sanawad izgalmas és fordulatos regénye mellett több mint fél tucat kalandos science fiction történet várja az olvasót ebben a kötetben.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639566927
  Kiadó
  Cherubion Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés