Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnthony Sheenard - I. M. Brod - Harrison Fawcett - Thomas A. Tyler - Böszörményi Gyula - Dave Howard: Birodalmi osztag - Mysterious Universe antológia

-25%
Anthony Sheenard - I. M. Brod - Harrison Fawcett - Thomas A. Tyler - Böszörményi Gyula - Dave Howard: Birodalmi osztag - Mysterious Universe antológia
1 890 Ft
Akció: 1 418 Ft1418
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Új írók jelentkeztek novelláikkal a Mysterious Universe legendás világában. Közreműködésükkel kibomlik a Novus Ordo Seclorum kora, a von Anstettenek hatalomra jutásának időszaka, vagy a Démoncsászárt követő gyarmatosítás évszázada. Megismertetik a kolóniaháborúk eseményeit, vagy éppen a gilleth-mutáns háború történelmét. Végigkalauzolják az olvasókat múlton s jövőn, és számtalan csillagbirodalmon, köztük a turániak misztikus világán, a Pannonon.

Harrison Fawcett novellája a Katedrális korát eleveníti föl, és előzményét adja a nagysikerű Katedrális-köteteknek, tovább építve a világ legtitkosabb szervezetének legendáját. Böszörményi Gyula címadó írásának szereplői olyan birodalmi katonák, akiknek egy ellenséges bolygón egyszerre kell megküzdeniük környezetükkel és misztikus látomásaikkal. I. M. Brod két írásában a Mars kolonizációjának egy véres momentumát, illetve a 23. századi Las Vegast és a szerencsejátékok világát mutatja be. Thomas A. Tyler a Turáni Csillagszövetség egy száműzött íjászmesterének kalandját tárja elénk, míg Dave Howard mutáns bérgyilkosa görcsösen igyekszik megölni York Ketchikant, mivel az klánvezérének halálát okozta. A kötetet Anthony Sheenard könnyed novellája zárja, a Dr. Jackill és Mr. Wyde - természetesen az örök túlélő, York Ketchikan elbeszélésében.

A novellákból számos rejtélyre fény derül, s egy folyamatosan bővülő, rejtélyes univerzum feltárásának lesznek azok tanúi, akik bekapcsolódnak a sorozatba.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638656810
  Kiadó
  Inomi Kft.
  Kiadás éve
  2004
  Oldalszám
  424
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés