Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Kondor Vilmos: Bűnös Budapest

-21%
Kondor Vilmos: Bűnös Budapest
2 980 Ft
Akció: 2 354 Ft2354
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

1939 szeptembere. A magyar-lengyel határt megnyitották a menekültek előtt, akik tízezrével tódulnak a német és a szovjet csapatok elől. Gordon Zsigmond, a Magyar Nemzet újságírója is ott van a határon, amikor feltűnik neki három vöröskeresztes teherautó. Beszélni akar az egyik sofőrjével, de az továbbhajt. Pár nap múlva Gordon nyomozni kezd, és hamarosan titkos kártyabarlangokra bukkan, amelyekben egyetlen éjszaka alatt vagyonokat lehet veszíteni és nyerni - nem feltétlenül a játékosoknak.
Ezzel egy időben Nemes Sándor nyugállományú detektív-főfelügyelő olyan megbízást kap, amelyet nem utasíthat vissza, méghozzá olyan embertől, aki nem szokott hozzá a visszautasításhoz. Ki kell nyomoznia, hová tűnt a lengyel katonáknak szánt kábítószer-szállítmány. Nemes ismerős az a mocsok és szenny, amely útját kíséri a bűnös városban, ám most olyasvalamibe botlik, amire még ő sincs felkészülve.
A két nyomozás egy ponton összeér, Gordon és Nemes találkoznak, és borzalmas titkokra derítenek fényt, titkokra, melyekért semmilyen bosszú nem drága és semmilyen áldozat nem kevés.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155049811
  Kiadó
  Agave Könyvek
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  322
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés