Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Elizabeth Hoyt: Bűnös csábítás

-21%
Elizabeth Hoyt: Bűnös csábítás
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Lord Vale saját esküvője napján, hasogató fejfájással másnapos állapotban ébredezik egy sekrestyében, ahol is menyasszonya közli vele, elhagyja őt egy másik férfi kedvéért. Miközben azon töpreng, vajon miért lett hozzá fél éven belül már a második arája is hűtlen, egy számára ismeretlen hölgy házassági ajánlatot tesz neki.
Melisande Fleming évekig irigyelte legjobb barátnője Emeline és Lord Vale jegyességét. Amikor végül Emeline mást választott, Melisande szívében titkos remény gyúlt, hiszen kínzó, néma szerelemmel szerette és figyelte a férfit, aki a társasági élet közismert nőcsábásza és nagyhangú mókamestere volt.
A szokatlan körülmények között megköttetett házasság nappal józan és kimért, éjjelente azonban buja és szenvedélyes. Az egymás számára idegen házastársak szinte észrevétlenül kerülnek egyre közelebb és közelebb a másikhoz, valamint féltve takargatott titkaikhoz, mígnem egy skóciai utazás szembesíti őket a múltjukkal. Ahhoz, hogy leküzdhessék a démonokat, fel kell tárniuk egymás előtt igazi arcukat, rejtett gyengeségeiket, hogy ebben a végső, nagy harcban forrjanak egybe, és végre-valahára azzá váljanak, aminek rendeltettek: házastárssá.

A 18. századi Angliában játszódó történet az írónő "Kísértés" című regényét követi a sorban: egy végsőkig kitartó, hűséges szerelem és az izzó szenvedély története.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636433024
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  kemény kötés
  Méret [mm]
  142 x 202 x 26
  Tömeg [kg]
  0,36
  Virtuális számla jóváírás
  30 Ft
Webáruház készítés