Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMeg Cabot: Csúcsformában

-25%
Meg Cabot: Csúcsformában
2 990 Ft
Akció: 2 230 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A New York-i főiskolán kitört a nyári szünet, de ez nem jelenti azt, hogy az igazgató asszisztense, Heather Wells, most már hátradőlhet és pihenhet. A kollégium tele van tizenkét-tizenhárom éves visongó lánykákkal, ott kapott szállást az első „Tania Trace rocktábor,” melyet Tania Trace, a popcsillag (és Heather exe, a szívtipró Jordan Cartwright újdonsült felesége) vezet.

De amikor a valóságshow egyik producere hirtelen elhalálozik, és kiderül, hogy valójában az énekesnő lett volna a célpont, Grant Cartwright, a Cartwright Records főnöke, a másik fiához, Cooper Cartwrighthoz fordul – aki a család fekete báránya, ámde szerencsére magánnyomozó –, hogy védje meg ifjú menyének, egyben a cég legjobban jövedelmező sztárjának az életét.

Heather tudja, hogy a nyomozást Cooperre, az újdonsült vőlegényére kellene hagynia. De ott vannak a hisztérikus leendő sztárocskák, na meg a felügyelő anyukák – és Heather hamar az események közepében találja magát. Különösen, amikor Tania Trace rábíz egy titkot, amely egy kissé „valóságosabb”, mint amire a Cartwright Records számított.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635398294
  Kiadó
  Ciceró Könyvstúdió
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  330
  Tömeg
  500 g/db