Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Mary Jo Putney: Egy hamis hölgy

-21%
Mary Jo Putney: Egy hamis hölgy
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Lady Kiri Lawford mindent megtesz, hogy tökéletes úrinőként tagja lehessen az előkelő angol társaságnak, indiai gyökereit azonban nem hajlandó megtagadni. Miután származása miatt vérlázítóan megalázzák egy vidéki összejövetelen, elköt egy lovat és éjnek évadján egyedül indul vissza Londonba. A viharos éjjelen csempészek fogságába kerül, ahonnan a kétes erkölcsű, ám felettébb vonzó Damian Mackenzie menti ki. Kiri menthetetlenül beleszeret a férfiba, ám ő hallani sem akar a tiszteletre méltó családból származó lányról.
A sors akaratából azonban Lady Kiri és megmentője Londonban újra találkoznak: együtt akadályoznak meg egy gyilkossági kísérletet a trónörökös ellen. Ettől kezdve a brit Korona titkosszolgálati megbízottjaiként a nap minden óráját együtt töltik: vágy és tisztesség, ész és érzelem között gyötrődve újra és újra egymás karjában kötnek ki, pedig mindketten tudják, hogy ez a lángolás csak a közös nyomozás idejére szólhat, hiszen az őket elválasztó társadalmi szakadék áthidalhatatlan. Ám az együtt töltött idő során kiderül, egyik sem az, akinek látszik...
Mary Jo Putney (Elveszett szerelem, Egy igaz hölgy) folytatja lebilincselő sorozatát a Westerfield Akadémián végzett ifjú lordokról, akik időközben bátor férfiakká értek, és akikre veszélyes kalandjaik közepette rátalál az igaz szerelem.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636433581
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  392
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés