Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSimon James - Katharine Nelson: EKG-értelmezés

-5%
Simon James - Katharine Nelson: EKG-értelmezés
2 400 Ft
Akció: 2 280 Ft2280
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A Kisokos Zsebkönyv sorozat EKG-értelmezés kötete tökéletes segítség lehet orvostanhallgatóknak, fiatal orvosoknak és bárkinek, aki fejleszteni szeretné szakmai ismereteit az egyik leguniverzálisabb diagnosztikus technikában.

A magyarázó EKG-képekkel, valamint a hozzájuk tartozó betegségek leírásaival az oldalpárokban szerkesztett formátum segítséget nyújt a gyakori kardiális problémák pillanatok alatti azonosításához.

A normális és az abnormális megjelenésű EKG-ról szóló fejezetek segítik a 12 elvezetéses EKG-ban történő sikeres tájékozódást, valamint a háttérben meghúzódó betegségek felismerését.

Az anatómiai és élettani áttekintés lehetővé teszi az EKG-felvétel és a szív szerkezete, valamint funkciója közötti kapcsolat megértését.

A Kisokos Zsebkönyv különböző szakterületekhez készült útmutatóinak lépésről lépésre történő megközelítése, valamint zsebkönyv méretű kivitele lehetővé teszi tudásunk gyors elmélyítését az alapelvektől a szakértői gondolkodás elsajátításáig. A sorozat jól használható az oktatás során vagy a vizsgák előtt. Látogassa meg a www.jpmedpub.com oldalt a Kisokos Zsebkönyv sorozat összes kötetére vonatkozó részletekért.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632264370
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  176
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés