Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBajusz Judit - Fiedler Orsolya - Tobak Orsolya: Fejlődés, gondozás, táplálás gyermekkorban

-5%
Bajusz Judit - Fiedler Orsolya - Tobak Orsolya: Fejlődés, gondozás, táplálás gyermekkorban
2 600 Ft
Akció: 2 470 Ft2470
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A „Fejlődés, gondozás, táplálás gyermekkorban" című könyv bemutatja, hogy a fejlődés milyen határok között tekinthető megfelelőnek, továbbá hogy a szeretetteljes gondozás, táplálás hogyan segíti a gyermek optimális fejlődését.
A védőnők szerepe a családok támogatásában különösen fontos, lehetőségei az ellátórendszerben kivételesnek mondható. Közel egy évszázada a legfontosabb életszakaszoknál - a gyermekvárásnál, az újszülött fogadásánál, a családi élet kialakításánál, a ko¬ragyermekkori fejlődés időszakában, a gyermekek bölcsődébe, óvodába, iskolába menetelénél - vannak jelen a családok életében. Szakszerű megelőző ellátást, gondozást azonban akkor tudnak nyújtani, ha képesek őszinte, nyílt, bizalomra épülő kapcsolatot kialakítani és fenntartani a szülőkkel és más családtagokkal. Ehhez magabiztos, korszerű ismeretekre, módszerekre van szükség.
E könyv a fejlődéssel, gondozással, táplálással kapcsolatos alapvető ismereteket foglalja össze, amelyet egyaránt ajánlok hallgatóknak, végzett szakembereknek, szülőknek, nagyszülőknek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632264097
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  310 g/db
Webáruház készítés