Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohn Grisham: Ford megyei történetek - Elbeszélések

-25%
John Grisham: Ford megyei történetek - Elbeszélések
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Az igazságügyi thrillerek mesterének első novelláskötete az Egyesült Államok hírhedt délvidékére, a Mississippi állambeli Ford megyébe kalauzolja el az olvasót. Oda, ahol a szerző első, "Ha ölni kell" című regénye játszódik, amellyel John Grisham megalapozta magának a világhírt.
A kötetbe gyűjtött történetek hősei a legkülönfélébbek. Van köztük három derék fiatalember, akik azért indulnak útnak, hogy vért adjanak balesetet szenvedett barátjuknak. Egy kerekes székhez kötött asszony két idősebb fiával a siralomházba készül legkisebb gyerekéhez, aki az ítélet végrehajtására vár. Egy másik novella hőse a filléres gondokkal küszködő, lecsúszott, alkoholista ügyvéd, aki végre nagy lehetőségekhez jut, és megszabadulhatna egész addigi, nyomasztó életétől. A csöndes, visszahúzódó és szürke adatrögzítőről egyszer csak kiderül, hogy hihetetlen érzéke van a szerencsejátékhoz. A kisvárosi ügyvédnek számolnia kell azzal, hogy összetalálkozik egy régi tárgyalótermi ellenféllel, de milyen más, ha ez be is következik! A prominens család "fura fia" meghalni tér haza, de vajon kik között lel befogadókra? A clantoni szeretetotthon új gondozója pedig nem egészen olyan, amilyennek mutatja magát, és mindig kiszagolja, kiről mit érdemes tudni...
Szellemes, fordulatos, felkavaró, megindító történetek remekül megrajzolt figurái mind, akikkel lehet azonosulni, vagy akiket el lehet utasítani. A kiváló párbeszédek gondoskodnak arról, hogy a népszerű szerző novellái ne okozzanak csalódást az olvasónak.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639973084
  Kiadó
  Geopen Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  416
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés