Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Catherine Anderson: Indián égbolt

-21%
Catherine Anderson: Indián égbolt
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Az "Indián hold"-ban megismert Loretta és Farkasölő lánya, Indigo gyönyörű ifjú hölggyé cseperedett, egy múltbéli trauma miatt azonban képtelen bízni a férfiakban, ezért soha nem akar férjhez menni.
A jóképű és rejtélyes Jake Rand épp akkor érkezik Farkasok Földjére, amikor Farkasölő súlyosan megsérül egy bányaomlásban. A férfi felajánlja, hogy ideiglenesen átveszi az aranybánya irányítását, amiben a különleges szépségű, ámde makacs Indigo van a segítségére. Jake már első pillanattól kezdve heves vonzalmat érez a lány iránt, és amikor egy véletlen folytán kompromittáló helyzetbe kerülnek, a férfi kötelességének érzi, hogy megóvja a lány becsületét, ezért feleségül veszi. Indigo gyanakodva fogadja Jake közeledését, óvatosságra inti a férfi gyengédsége. Sikerülhet-e Jake-nek elnyernie a harciasnak tűnő, valójában azonban nagyon is sebezhető Indigo bizalmát és szerelmét? Vagy a férfi titokzatos múltja és a bányát szabotáló gonosztevő kettejük közös jövőjét is tönkreteszi?

Catherine Anderson (Indián hold, Indián szív) magával ragadó, izgalmas regénye két emberről szól, akik egymás karjában otthonra lelnek és megtalálják magukat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636433611
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés