Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Scott Oden: Kairó oroszlánja

-21%
Scott Oden: Kairó oroszlánja
3 499 Ft
Akció: 2 764 Ft2764
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

Imádkozz, hogy a te oldaladra álljon.
Az időtlen Nílus partján, aranytól és drágakövektől csillogó palotájából irányítja ingatag birodalmát az ifjú Fátimida kalifa, Rasid al-Haszan, aki puszta báb nagyvezíre, Dzsalal kezében. Kairó az árulás és ármány melegágya. A Szürke mecset árnyékában cselszövő udvaroncok és emírek sietnek a szűk sikátorokban, és megfélemlítés vagy gyilkosság révén hallgattatják el ellenlábasaikat.
Egyiptom számtalan sebből vérzik. És a vérszagra, akár a cápák, gyülekezni kezdenek ellenségei: Damaszkusz muszlim szultánja a hit védelmében, Jeruzsálem keresztény királya saját kapzsiságát kielégítendő, egyszerre indítja el csapatait az ősi birodalom ellen.
De még nincs minden veszve. A kalifa váratlan szövetségesre lel a távoli Alamut Ismeretlen Urában, aki leghatékonyabb fegyverét küldi Egyiptom megsegítésére.
Egyetlen embert. Egy asszaszint. Akit a világ csak A KARD EMÍRJE néven ismer.

"Asszad, az asszaszin története Az Ezeregyéjszaka meséi és egy hollywoodi kasszasiker ötvözete. Ez könyv a történelmi regényírók élvonalába helyezi Mr. Odent." (Steven Pressfield, A tűz kapui című regény szerzője)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354473
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  448
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés