Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSzauder Ipoly: Kardiológiai - hypertonologiai praktikum - Útmutató gyakorló orvosoknak EKG-elemző algoritmusokkal

-5%
Szauder Ipoly: Kardiológiai - hypertonologiai praktikum - Útmutató gyakorló orvosoknak EKG-elemző algoritmusokkal
4 800 Ft
Akció: 4 560 Ft4560
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A szerző ismerteti a szívbetegek panaszait, a fizikális vizsgálat menetét, valamint a nyugalmi EKG elemzésének saját tapasztalata alapján kidolgozott döntési algoritmusát és elemzi a leggyakoribb EKG-képeket. Az echokardiográfiát és leleteit kórképek szerint értelmezi és részletesen tárgyalja a nukleáris kardiológiát.
A hypertoniás szívbetegség ma már önálló entitás. Az eddigi kardiológiai résztüneteket önmagukban tekintő, elkülönítetten tárgyaló szemlélet helyett ezek egységbe foglalását jelenti, kiemelve a hypertonia kóroki szerepét. A szerző bemutatja a hypertoniás szívbetegség számos klinikai formáját, ismerteti a fehérköpeny-jelenséget, az otthoni és az ambuláns vérnyomásmérés jelentőségét, a hypertonia kiváltotta EKG-eltéréseket. A szerző kidolgozta a hypertoniás szívbetegség echokardiográfiás multifaktoriális súlyossági besorolását. Érdekessége a könyvnek, hogy olvashatunk a drogok szívkárosító hatásairól és a gyógyszerészi gondozás jelentőségéről is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632264585
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  552
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés