Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekA Család Pápai Tanácsa: Családlexikon - A családdal és az élettel kapcsolatos vitatott fogalmakról és etikai kérdésekről

-21%
A Család Pápai Tanácsa: Családlexikon - A családdal és az élettel kapcsolatos vitatott fogalmakról és etikai kérdésekről
5 800 Ft
Akció: 4 582 Ft4582
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

"Amikor a 2001 májusában tartott rendkívüli Konzisztóriumon módom volt arra, hogy a jelen lévő bíborosokat tájékoztassam e lexikon tervéről, a fogadtatás, mint később az újságírók részéről is, kifejezetten kedvező volt. Mivel különböző országok és nyelvterületek kiadói megkerestek minket, úgy terveztük, hogy a kötetet több nyelven adjuk ki.
Különös örömünkre szolgált a Hittani Kongregáció pozitív véleménye, mely tervünket fenntartások nélkül támogatta. A szöveget az illetékes szakértők dolgozták ki, s a cikkeket egy kötetben fogtuk össze.
Reméljük, hogy ez a lexikon a család és az emberi élet magasztos és veszélyeztetett ügyének hasznos segédeszköze lesz. Arra törekedvén, hogy a kétértelműséget az igazság mélyreható keresésével -az értelemtől vezetve és a hittől megvilágosítva, feltétlen engedelmességgel a Tanítóhivatal iránt- megszüntethetjük, reméljük az olvasó újra megtalálja az eredeti tartalmakat és célokat, melyek az evangélium „glosszák nélküli” hirdetéséhez tartoznak." (Alfonso López Trujillo bíboros)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632773568
  Kiadó
  Szent István Társulat
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  792
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés