Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKovács Péter: A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve - A XXI. század emberének

-25%
Kovács Péter: A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve - A XXI. század emberének
1 490 Ft
Akció: 1 120 Ft1120
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Becsületesség, felelősség, önállóság, hűség - íme néhány fogalom, melyet a szerző rendkívül körültekintően és nagy lelkiismeretességgel tárgyal, miközben egy olyan témához nyúl igen bátran, amit sokan tabuként kezelnek. Pedig a pénz, a gazdagodás, az anyagi javak gyarapítása nem bűn a Szentírás szerint. És ez igen komoly üzenet a 21. század sokszor magányosan viaskodó és tanácstalan embere számára.
A Biblia különleges ereje abban is rejlik, hogy az élet legfőbb dolgaiban mindig, minden korban eligazodást nyújthat a hozzá fordulóknak. És bár Kovács Péter könyve elsősorban a hívőknek szól, ám abban a "világiak" is rendkívül értékes gondolatokra lelhetnek." (Harle Tamás író, újságíró)

"A posztmodern ember egyik leggyakrabban visszatérő problémája közvetlenül, vagy közvetve a pénzzel van kapcsolatban. Sajnos a magyar társadalom ma élő emberének az egyik sarkalatos hiányossága a rossz és helytelen pénzkezelés, aminek a következményei visszahatnak az életminőségre. Ez a könyv jól megvilágítja és leleplezi a problémákat és Isten örökkévaló igazságai alapján a gyakorlatban könnyen alkalmazható megoldásokat ad. Ajánlom mindenkinek nem csupán az olvasásra, hanem mélyebb tanulmányozásra, átgondolásra." (Süveges Imre az Omega Hálózat Vezetője)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638903112
  Kiadó
  Frontvonal Alapítvány
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  110
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés