Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLee Carroll: Kryon 12 - Az Emberi DNS Tizenkét Rétege

Lee Carroll: Kryon 12 - Az Emberi DNS Tizenkét Rétege
2 900 Ft2900

Utunk egy csodálatos fordulóponthoz érkezett 2012 esztendejében, és az evolúciónk teljesen meglepő módon változik tovább: az ember (újra) ráébred arra, hogy valójában egy multidimenzionális lény, aki csupán belefeledkezett a háromdimenziós valóságába.
Ennek a fejlődésnek egy elképesztő és elemtáris jelentőségű mérföldkönyve ez a könyv, amiben megismerhetjük létezésünk alapjait, az emberi 12 multidimenzionális DNS réteget. Kryon kézenfogva vezet bennünket önmagunk mélyére, mint egy segítő társ - vagy ahogyan Ő fogalmaz: családtag.
Az Olvasó előtt csodálatos lehetőségek és ismeretek nyílnak meg, s ahogyan haladunk lépésről lépésre, úgy sejlik fel előttünk egy teljesen más módon megközelített Élet. Kryon minden segítséget megad ahhoz, hogy kilépjünk lineáris és néha beszűkült nézőpontunkból, és ez a folyamat sokszor felkavaró, de mindig gazdagabbá tesz lélekben.
Ezt a könyvet -amely sorban a tizenkettedik- szívből ajánlhatjuk minden úton járó embernek, aki eldöntötte, hogy szeretné megismerni önmagát, egy olyan szinten, ahogyan talán még soha nem nézett magára.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630847094
  Kiadó
  Unio Mystica Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  312
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés