Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobert Ludlum - Patrick Larkin: Lazarus-vendetta

-25%
Robert Ludlum - Patrick Larkin: Lazarus-vendetta
2 295 Ft
Akció: 1 721 Ft1721
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A valaha józanul gondolkodó, békés környezetvédők vezette globalizációellenes mozgalom vezetői sorban tűnnek el nyom nélkül. A Santa-fében működő Teller Intézet nanotechnológiai részlegében bekövetkező szörnyű baleset a környezetért küzdő tüntetők életét követeli.
Valóban baleset történt, vagy a Lazarus Mozgalom vezetője képes feláldozni saját híveit, hogy a már bomlottsággal határos elméjében megszületett álmot megvalósítsa? A CIA, az FBI és az amerikai katonai hírszerzés kudarcot vall, képtelen a titokzatos, magát csak Lazarusnak nevező személy vagy csoport nyomára bukkanni. A világ különböző részein emberek százezrei válnak áldozatává a gyilkos nanoszerkezeteknek, politikai szövetségesei pedig kezdenek Amerika ellen fordulni. A hatalmas felfordulásban pedig egyre bizonyosabbá válik, hogy mindez még csak a kezdet, hogy Lazarus, aki mindvégig a háttérből mozgatja a szálakat, valami szörnyű dologra készül.
A Covert One vezetője új megbízást ad a Hádész-faktorból és a Kasszandra-szerződésből már ismerős Jon Smithnek. Az orvos ezredesre és két barátjára, az MI6 nyugalmazott kommandósára, Peter Howellre és Randi Russell CIA-ügynökre vár a feladat, hogy megtalálják és leleplezzék a titokzatos Lazarust, és elejét vegyék annak, hogy végrehajtsa szörnyű tervét, amely emberek milliárdjainak életét veszélyezteti, és akár örökre megváltoztathatja a földi életet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636353421
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2008
  Oldalszám
  480
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés