Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Jeffrey Archer: Megmondjuk az elnöknek?

-21%
Jeffrey Archer: Megmondjuk az elnöknek?
3 200 Ft
Akció: 2 528 Ft2528

Florentyna Kane hosszú éveken keresztül küzdött, szinte mindenét feláldozva, egyetlen álom megvalósításáért: az Amerikai Egyesült Államok elnöki székéért. Ám ellenségei már a beiktatási beszéde alatt azt tervezgetik, hogyan némíthatnák el örökre.
Este fél nyolckor az FBI fülest kap a készülő merényletről - abban az évben ez már az 1572. ilyen fenyegetés. Fél kilenckor öt ember ismeri a terv részleteit. Fél tízkor négyen közülük már halottak.
Csupán egyetlen ember, az FBI-ügynök Mark Andrews tudja, hogy a gyilkosok mikorra tervezik tettüket, de még ő sem ismeri a legfontosabb részleteket: hogy hol és pontosan kik akarják eltenni láb alól az elnököt. Mindössze hat nap áll a rendelkezésére, hogy megtalálja a hidegvérű összeesküvést mozgató szenátort. Ez alatt a hat nap alatt egy percet sem vesztegethet el, nem hagyhat nyomot maga után - és senkiben sem bízhat. Egyetlen rossz lépés, és az elnök álma rémálommá változik...
Jeffrey Archer (Párbaj, Légvonalban, Se több, se kevesebb, Becsületbeli ügy) "A tékozló lány"-ban megismert Florentyna Kane életének alakulását követi nyomon a tőle megszokott feszes iramú, magával ragadóan izgalmas történetben.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636431884
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  310
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés