Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Peter Robinson: Mérgező emlékek

-21%
Peter Robinson: Mérgező emlékek
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362

Az Angliában született és felnőtt Chris Lowndes, Oscar-díjas filmzeneszerző, aki utóbbi éveit Hollywoodban töltötte, már korábban elhatározta, hogy hatvanadik életévét betöltve visszatér az óhazába. Ám mire a tervét megvalósíthatná, imádott felesége már a temetőben nyugszik.
A veszteség miatti fájdalommal és bűntudattal a szívében beköltözik egy magányosan álló, ódon udvarházba, Hamarosan azonban kiderül, hogy a ház sötét titkot rejteget: egy bűntény helyszínén lakik, az előző tulajdonost felesége megmérgezte, s ezért felakasztották. A múlt felbukkanó árnyai és saját zaklatott lelkiállapota is arra késztetik, hogy utánajárjon a történteknek. A lassan megszállottságává váló nyomozás, a még élő tanúk és a fellelt írásos dokumentumok révén egyre szövevényesebb történet tárul fel előtte, amelynek úgy érzi, immár ő is részese. Vajon annyi idő múltán fény deríthető-e a fél évszázaddal korábbi eseményekre? Megnyugvást lelhetnek-e a történet szereplői? Mire juthat Chris az igazság hajszolásával? Képes lesz-e új életet kezdeni a nyomasztó emlékekkel terhes házban?

Peter Robinson (Démoni kapcsolat, Rosszfiú) legújabb, meglepő fordulatokban bővelkedő regénye izgalmas olvasmányt kínál a műfaj kedvelőinek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636433772
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  376
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés