Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Agatha Christie: Négy színmű

-21%
Agatha Christie: Négy színmű
3 200 Ft
Akció: 2 528 Ft2528
Virtuális számla jóváírás: 32 Ft

Agatha Christie rendkívül sikeres drámaíró is volt. Születésének 120. évfordulóján ezzel a kötettel tisztelgünk előtte.

Az egérfogó
A behavazott, a világtól teljesen elvágott fogadóban megjelenik a rendőrség embere. "Gyilkos van önök között, és megint lecsapni készül!" A híres darab már 57 éve egyfolytában színpadon van Londonban.

A vád tanúja
Leonard Vole-t gyilkossággal vádolják. Egyetlen ember menthetné meg az akasztófától: a felesége. Ő azonban váratlanul férje ellen fordul. A tárgyalóteremben aztán minden titokra fény derül...

Ítélet
Ez a darab kakukktojás: noha van benne gyilkosság, gyilkos és bírósági tárgyalás, valójában lélektani dráma. Az ismert tudós tolószékhez kötött feleségével és kettejüket ellátó unokahúgával él. Bár szegények, igyekszik segíteni tehetséges tanítványait. Az egyik tanítvány azonban nemcsak tehetséges, hanem szép, gazdag, fiatal nő is. Mi lehet egy ilyen háromszög (vagy négyszög) megoldása?

Pókháló
Clarissa Hailsham-Brown, a Külügyminisztérium egyik vezetőjének felesége hullát talál vidéki házuk nappalijában. Sajnos senki nem hisz neki - aztán a hulla is eltűnik. Agatha Christie krimivígjátékot írt Margaret Lockwood, a negyvenes évek filmsztárja számára, méghozzá kiválót.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630790031
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  592
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés