Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Katherine Webb: Örökség

-21%
Katherine Webb: Örökség
3 800 Ft
Akció: 3 002 Ft3002
Virtuális számla jóváírás: 38 Ft

Erica és Beth Calcott egy fagyos téli napon visszatérnek abba a házba, ahol gyermekként oly sok felejthetetlen nyarat töltöttek.
Miközben Erica a nagyanyjuk által hátrahagyott örökséget rendezgeti, megrohanják a rég elfeledettnek hitt emlékek. Minden egyes pillanat a múlt képeit, hangjait és illatait rebbenti fel benne, akár a szél a pillangókat egy nyári réten. Erica térben és időben tett sétái közben fokozatosan feltárul előttünk a két testvér gyermekkora, egészen addig a végzetes napig, amikor is unokatestvérük, Henry, nyomtalanul eltűnt...
Az emlékek megvilágítják nagyanyjuk, a megkeseredett és mélységes gyűlölettel teli nő történetét is, majd még tovább vezetnek a századforduló Oklahomájába, dédnagyanyjukhoz, a gyönyörű és szívtelen örökösnőhöz.
Erica a múlt töredékeit kutatva generációkon átívelő titkokra bukkan, és miután fellebbenti róluk a hallgatás fátylát, többé nem menekülhet el a fájdalmas igazságok elől, amelyek nyomán saját élettörténetét is újra kell írnia.
Múlt és jelen találkozik - Ericának és Bethnek rettenetes bűnökkel kell szembenézniük, s a szívszaggató örökséggel, amely rájuk maradt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636433048
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  472
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés