Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Michael Robotham: Összeomlás

-21%
Michael Robotham: Összeomlás
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Vincent Ruiz, a Scotland Yard visszavonult felügyelője egy bárban megvéd egy törékeny fiatal lányt vehemens barátja ökölcsapásaitól. A kétségbeesett nőt magához menekíti. Másnap reggel viszont arra ébred, hogy összefolynak az este eseményei, ráadásul kirabolták. Egy halvány nyomot talál, amelyet követve az agresszív barát kegyetlenül megkínzott holttestére bukkan, összeakad egy veszélyes bérgyilkossal és néhány titkos ügynök is üldözőbe veszi. Ruiz már saját családját is veszélybe sodorhatja az ügy felgöngyölítésével, amikor útja keresztezi Luca Terracini Pulitzer-díjas újságíróét, aki sorozatos bagdadi bankrablások eltűnt több tízmilliói után nyomoz. A szálak Londonba vezetnek...
Ettől kezdve együtt kutakodnak, és minden jel arra mutat, hogy az angol és az amerikai titkosszolgálatok is belekeveredtek az ügybe, az egykori nyomozó és az újságíró versenyt fut az idővel, no meg velük is.

Michael Robotham (Éjjeli kompjárat, Igazi fájdalom) lebilincselően izgalmas és fordulatos regénye a nagyhatalmi játszmák, a terrorizmus és a pénz szövevényes, rejtélyes világába vezeti az olvasót.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636433932
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés