Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Joanne Fluke: Piruló képviselőfánk és gyilkosság - Hannah Swensen titokzatos esetei 11.

-21%
Joanne Fluke: Piruló képviselőfánk és gyilkosság - Hannah Swensen titokzatos esetei 11.
3 390 Ft
Akció: 2 678 Ft2678
Virtuális számla jóváírás: 34 Ft

A minnesotai tél a legalkalmasabb időszak arra, hogy az ember összebújva odakuporodjon a kandalló elé kedvesével és valami édeset majszoljon. Az édesség kedvenc cukrászlányunk számára nem gond, viszont a kedvessel való összebújással kicsit még várnia kell, ugyanis alkalmi szívszerelme csúnya gyilkossági ügybe keveredik mint gyanúsított...
Vészesen közeledik Delores könyvbemutató partija, és Hannah-nak bele kell férnie alkalmi ruhájába, így nincs más választása, mint húgát, Andreát követve beiratkozni Lake Eden vadonatúj fitnesztermébe, az Édeni Testekbe. Már önmagában is elég rémisztő, hogy a fagyos minnesotai reggelen kimásszon a puha ágyból és edzésre induljon. De hogy egy hullát is találjon a fitneszterem jakuzzijában, az már több mint sok. A helyzeten csak ront, hogy a gyilkosság helyszínét a Süti Édenben készített képviselőfánkok szegélyezik. Az a tény pedig, hogy az édességeket nem más, mint Hannah alkalmi szerelme, Mike Kingston nyomozó vásárolta, már csak hab a tortán.
Mike elsőszámú gyanúsítottja lesz a gyilkosságnak, amelynek áldozata nem más, mint a férfifaló bombázó Ronni Ward. Ronni fitneszedzőként dolgozott mind a seriff irodán, mind pedig az Édeni Testekben, és nem éppen jó szokása volt saját édeni testének bevetése szinte minden útjába kerülő férfinál, függetlenül attól, nős avagy facér volt-e az illető. Nem csoda, hogy sok Lake Eden-i hölgy egy csepp könnyet nem sok, annyit sem ejt a hír hallatán.
Vajon akarhatta-e bármelyik hölgy is annyira Ronni eltávolítását, hogy még a gyilkosságtól se riadjon vissza? Mike segítséget kér Hannah-tól, és mint bármelyik felfüggesztet, gyanúsított nyomozó tenné, ő is szorgosan menedzseli a lány minden lépését.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639769755
  Kiadó
  Illia & Co. Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  350
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés