Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Agatha Christie: Poirot nyomoz

-21%
Agatha Christie: Poirot nyomoz
2 300 Ft
Akció: 1 817 Ft1817
Virtuális számla jóváírás: 23 Ft

Tizenegy történet a világ leghíresebb belga detektívjéről.

Mary Marvell, a hollywoodi filmcsillag fenyegető leveleket kap "Nyugat csillaga" nevű gyémántját el fogják rabolni, ha egy helyen lesz "Kelet csillagá"-val, Lady Yardly híres ékkövével. Valóban egy kínai istenszobor jobb és bal szeme volt hajdan a két gyémánt?
Miért sikerül Robinsonéknak a piaci ár negyedéért lakást bérelniük Knightsbridge-ben? Londonban csillagászati összegeket kérnek minden kiadó lakásért! És miért hitték a többi lakáskeresők, hogy a lakást már kiadták? Az egyiptomi fáraó sírját feltáró régész meghal. Aztán az ásatást pénzelő amerikai milliomos is, meg az unokaöccse New Yorkban. Igaz lenne az átokról szóló legenda, vagy van minderre természetes magyarázat?
A Grand Metropolitan szállóban ellopják a híres gyöngysort. Igen ám, de a tulajdonosnő komornája végig a szobában volt. Poirot az egyetlen, aki hisz az ártatlanságában - de akkor mi történt valójában?
Anglia miniszterelnöke az első világháború idején audiencián jár a királynál, majd szerencsésen túlél egy merényletet, és áthajózik Franciaországba. A szövetségesek konferenciáján a német békekötési indítvány ellen akar szót emelni, de Franciaországba érve elrabolják. Poirot-nak huszonnégy órája (és tizenöt perce) van, hogy megtalálja, miközben két ország rendőrei teszik tűvé mindhiába a francia vidéket.
Miss Violet Marsh összeveszett nagybátyjával, mert nem akart háziasszony lenni, inkább egyetemre ment. Vajon az-e a tanulatlan, de csavaros eszű öregember igazi végrendelete, amelyben mindenét jótékony célra hagyja, vagy elrejtett egy másikat, hogy kiderüljön: okosabb lesz-e attól egy lány, ha diplomát szerez?

Ezekben és a többi öt történetben is megcsodálhatjuk Poirot páratlan éleslátását.
A kötet korábban -más kiadónál, más fordításban- "Poirot munkában" címmel jelent meg.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630794176
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  224
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés