Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Veiszer Alinda: Bridge generáció - Álmokból üzletet: Prezi, Ustream, LogMeIn - 3 magyar cég - 3 világsiker
Veiszer Alinda: Bridge generáció - Álmokból üzletet: Prezi, Ustream, LogMeIn - 3 magyar cég - 3 világsiker

Veiszer Alinda Prima Primissima-díjas riporter. 2011-ig kulturális televíziós műsorok házigazdája, melyek közül a leghosszabb ideig, öt évig, a Záróra című portrésorozata futott.
Elsősorban beszélgetéseket készít, közéleti és kulturális témákban. Ezúttal fiatal és kreatív emberekkel készített interjúkat arról, hogyan épül a sikeres üzlet.
Az interjúk történetté álltak össze - a Bridge Generáció történetévé.
Három ötlet, öt ember. Egyikük se múlt még el negyvenegy éves. Ha szeretnék, elkövetkezendő éveikben a lábukat lógathatnák egy napfényes tengerparton, ők azonban az ötleteiket és az álmaikat akarják kiteljesíteni. Eltérő családi környezetből érkeztek, de mindannyiuk szenvedélye gyerekkorukból ered. Kreativitásukat semmi sem tudta visszafogni, szorgalmuk nem lankadt, és semmi sem tántorította el őket a céljaiktól. Magyarországról indulva világsikerű cégeket építettek fel, melyek termékeit ma több tízmillióan használják Amerikában, Ázsiában és Európában.

A könyv bemutat öt fiatalembert, akiknek a víziója több annál, hogy felépítsenek egy sikeres céget. Nem kevesebbet akarnak, mint megváltoztatni a világot, termékeikkel és üzeneteikkel formálni a közgondolkodást.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés