Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Thomas Rode Andersen: Dán paleolit - Kőkorszaki étrend
Thomas Rode Andersen: Dán paleolit - Kőkorszaki étrend

A paleo szó jelentése "ősi, eredeti". A könyvben bemutatott ételek olyan alapanyagokból készülnek, amelyekre eredetileg beprogramozták a szervezetünket.
A paleolit étkezés gyökeresen megváltoztatja az életminőséget, hirdetik a rajongói. Most megtudhatjuk, mi az álomalak és az egész napon át tartó, kicsattanó energia titka - mindezt egy profi tolmácsolásában.
Thomas Rode forradalmian új ízeket varázsol a konyhánkba, a végeredmény pedig nemcsak az ízlelőbimbóinkat, hanem a gyomrot és nem utolsó sorban a testet is megörvendezteti. A Dán sztárszakács elmeséli, hogyan változtatta meg étkezési szokásait, miként hagyott fel a tészta, a rizs, a búzaliszt és a cukor fogyasztásával. Azóta a kőkorszaki étrend elveit követi, aminek eredményképpen nemcsak megszabadult a zsírpárnáktól, hanem testedzéseinek hatékonysága is rohamosan nőni kezdett - s csak úgy buzog benne az energia.
A könyv több mint 80 ínycsiklandó receptet tartalmaz, melyek mindegyike az őskori tradíciókra épül. Az ajánlott ételek húsból, halból, tojásból, zöldségekből, gyümölcsökből és magvakból készülnek. Összefoglalva: természetes és egészséges eledelek.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés